onsdag den 3. januar 2007

Kari, Abbe - eller Jokke?

Idag på Foreveragf løfter de sløret for endnu et navn til vores midtbane, nemlig Joakim Persson, som tidligere har spillet i Esbjerg. Hvor de har disse oplsyninger fra skal være usagt, men personligt elsker jeg sladder, løse rygter og lignende. Det er jo derfor det hedder Silly Season.

Nuvel, jeg kan godt huske Jokke. Han kom lidt sløvt igang, men spillede sig ret hurtigt op og var vidst på et tidspunkt et emne i FCK, imens han stadigvæk spillede i Esbjerg. I Stabæk er de ihvertfald svært glade for ham:

Han er kjent som en hardhaus, og Jokke, som Guttene i Stabæk-miljøet kaller ham ble rikskjendis etter at han måkte ned Eirik Bakke i kampen mot Brann. Etter at media hadde presset ham hardt for en unnskyldning, kom han med det legendariske utsagnet; "hva fan vil ni jag skal göra, sende honom blomor eller not? Det är jo tippeligaen, ingan jävla barnehage!!"


Han lyder alt fin, men skal vi ikke snart have en teknisk funderet spiller til den centrale midtbane?

6 kommentarer:

Andreas sagde ...

Joakim Persson? Gad vide, hvor den kom fra? Hvor meget ved forever-folkene?

Måske har en af debattørerne på forever en pointe, når han spekulerer i at et eventuelt indkøb til den centrale midtbane kan flytte Gjesing til midterforsvaret, hvor han muligvis har en spændende fremtid på u21-landsholdet. Jeg tvivler nu lidt, da det vil overflødiggøre Thomas Hansen, som virker som en langsigtet investering. Hmmm.

Kalle sagde ...

....spørgsmålet må igen også være.....hvad vil Joakim Persson i en dansk 1. divisions klub, når han tilsyneladende gør det strålende i toppen af Tippeligaen.

Jeg vil så gerne være flue på væggen hos Foreveragf i disse dage. Hvor meget ved de? Hvor kommer rygterne fra?!

Kalle sagde ...

Hmmm. Sidenhen viser det sig så at Jokke har købt hus i det svenske og at han desuden er blevet nobbat af såvel HIF som MFF. Tilbage er vel kun at se om han bliver fremtidig holdkammerat med Simon Bræmer i BOIS. Eller tager et smut til sydkysten og de blå fra Trelleborg. Tvivlsom i GF, for at sige det mildt.

...men pyt med det. Gjessing i midterforsvaret og Navid i storform ved siden af Sandmanden og så kører bussen.

Dorthe sagde ...

På Forever sidder de med deres dårlige crack og gætter, men som det er med den slags, skal man jo ramme rigtigt en gang i mellem... Det var der så en debattør, der gjorde.

Jeg er helt med på, at vi gerne skal have en TEKNISK funderet midtbanechef, for slidere er vi vel ved at have nok af. Med Gjesing på sin nuværende plads - for der tror jeg han bliver indtil erkendelsen af T. Hansens manglende kvaliteter går op for OP - og Sand tilbage på midten (det betyder så Budtz på toppen), er det ikke det vi mangler.

Giv mig en createur a la Tobbe i fødselsdagsgave (friday that is BSN)- og vi rykker op før tid.

Mathias sagde ...

Og der skrev jeg så lige i min kærestes navn. Så interesseret er hun heller ikke i det der futboll...

Andreas sagde ...

fotbolldirekt.com kan man nu læse, at Abgar Barsom har pakket kufferten og er taget på seks måneders rekreation hos et græsk 2. divisionshold.

'Det här blir verkligen en perfekt miljö att bygga upp sig i. Sedan får man se vad framtiden erbjuder'.

For et par dage siden ledte han efter en klub, der ville bygge holdet op om ham - nu nøjes ham med en klub, hvor han kan bygge sig selv op...