fredag den 5. januar 2007

Olof Persson, alt det du ikke vidste at du ville vide.

Hvem er han, denne nye styrmand hos AGF. Hvad gemmer der sig bag hans gemytlige skaldede ydre? En kilde fra Malmø kaster en anelse mere lys over dette skånske enigma.

Olof Persson gillar rock vad jag vet, och att sjunga, brukar göra det på fester och Guld-firande och dylikt. Favoritlåten han brukar sjunga är "Var ska vi sova inatt" med Perikles. I övrigt har jag dålig koll, men han brukar bada bastu på kallbadhuset i Malmö, vinterbad. Har sett honom där.

Altså: Kan lide rock, at synge "Hvor skal vi sove i nat" og vinterbade. Ikke umiddelbart nogen erkendelses-epifani, men tænker man mere over det, så lyder han sgu som en fin fyr denne Olof. Jeg kan ihvertfald utroligt godt li' ham allerede, fodboldevner eller ej, så tror jeg nok vi skal få det sjovt sammen.

Hvem sørger for nøglerne til saunaen på Den Permanente?

3 kommentarer:

Andreas sagde ...

Jamen det går jo helt i spænd med mine efterretninger fra en mere officiel svensk kilde, nemlig Expressen, der malende beskrev Olofs vej ind i svenskernes musikverden.

Da Patrik 'Den Mægtige' Andersson blev skadet, og Daniel 'Maestro' Majstorovic flyttede til Holland trådte Olof nemlig ud af skyggen og ind i MFFs midterforsvar, og så kunne man læse følgende i Expressen:

'Och in från en kant och in i mitten och upp med SM-pokalen över huvudet och en mick framför käften på Stortorget i Malmö och Olof Persson blev försvarschef, mittbackshjälte och en av de mest oväntade sångare som fotbollsallsvenskan fostrat'.

En 'mick framför käften'. Hvordan ser det ud med Rådhuspladsen i Århus? Er der plads til en blokvogn og et ordentligt skrummel af et lydanlæg, når der også lige skal kunne klemmes 25.000 feststemte århusianere ind?

Mathias sagde ...

...Og de musikalske eskapader fortsætter, for mens der i kulissen på dette site arbejdes benhårdt på en eksklusiv musiksnak med styrmanden, kan weekendens TipsBladet afsløre, at Hr. Persson spiller saxofon i sin fritid. Vi har med andre ord fået vores eget svar på Jens Hack, Bill Clinton og Kenny G.

Stopper det så her? Næ, nej. Bladet skriver videre, at "han var en habil forsanger på den cd, som Malmö FF-spillerne udgav efter mesterskabet for to år siden," og kalder ham i samme pasus for både "spasmager" og "entertainer".

Nu kan man så kun ærgre sig over, at han aldrig fik chancen for at optræde både på og uden for banen med MC Christer George.

Anonym sagde ...

always i used to read smaller articles which as well clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading now.


My page - cellulite treatment