mandag den 8. januar 2007

Hvem bliver den nye mand?

Ove P. gør ved indgangen til årets første træning alt for at holde gryden i kog. Han lyder nærmest overstadig i interviewet i dag i Århus Stiftstidende:

'Jeg er ikke nervøs for, at Olof Persson bliver sidste indkøb. Vi har en liste med potentielle navne, og jeg kan love dig, at du ville blive meget overrasket, hvis du hørte hvilke spillere, der har givet os positive tilkendegivelser. Derfor er jeg også overbevist om, at vi nok skal få fat på mindst en mere af de spillere, som ligger meget højt på vores ønskeliste'. Sådan siger han.

Alt tyder stadig på, at det er en central midtbanespiller, der er i kikkerten, og det er jeg helt med på. Vi har brug for et kreativt og visionært omdrejningspunkt. De har været svært at skjule i efterårets kampe. Men kunne der også være en kantspiller på vej til Stadion Alle? Hvis hullet på kanten skal udfyldes, så er der et par varme bud i Alsvenskan:

Den gamle vesterbrohardcoreagf-favorit Babis Stafanidis, som i øvrigt tidligere har været nævnt som en mulig AGF-transfer, nærmer sig kontraktudløb i Helsingborg. Har han mod på endnu en tur til Danmark, og kan hans skrøbelige sind klare skærene i Århus? Åh, det håber jeg. Giv HIF et bud, Brian. Jeg sender en buket, hvis Babis hopper på limpinden.

Og så er der Mattias Moström.

Den tidligere u21-landsholdsspiller har været årets spiller i AIK, og hans fremtid har tegnet så strålende, så en transfer til Århus kan lyde lige rigeligt absurd. Men nu er han faldet i unåde, og AIK vil af med kantspilleren, der ikke længere udvikler sig, som AIK-ledelsen havde håbet.


Ifølge svenske medier vil han udenlands, og blandt de interesserede klubber skulle også findes en dansk. Han har været i AIK i 15 år (er 23 i dag!), og han vil under ingen omstændigheder spille imod sin barndomsklub for et andet svensk lag.

Pleidrup på den ene kant og Moström på den anden? Kunne det være noget, Ove P.? Med den moustache kan man næsten ikke sige nej tak.

5 kommentarer:

Kalle sagde ...

Ååååh, Moström! Han er også med i mine aftenbønner. Jeg har aldrig helt forstået hvorfor han blev tilovers i AIK, som altså ikke ville forlænge med ham.

Han har en Killer-snegl på overlæben og klassen til vores midtbane. Dog er der en herre ved Dirk Franke, som ifølge Fotbolldirekt, er ved at lave kludder i det hele deroppe nordpå.

Jeg siger: stram ballerne ind Matte! Og tag da lige at blive en del af det kommende succeshold!

Andreas sagde ...

Der er et nyt bud på banen: Kunne Petter Rudi ikke blive vores næste midtbanegeneral?

Med en kuffert fuld af landskampe og en karriere, der udover 10 sæsoner i Molde har bragt ham til Perugia, Sheffield Wednesday, Lokeren, Germinal Beerschot og Austria Wien - opfylder han så ikke kravene til en erfaren styrmand?

Han har takket nej til nedrykkede Molde, og nu tror jeg, han tygger på et sidste tilbud fra udlandet, hvor han kunne lære de sidste fif fra sig til en ung lærling med hjertet på rette sted. Petter, to år i Århus = én oprykning, én medalje. Ok?

Kalle sagde ...

Helt ok. Jeg kan godt huse da Petter Rudi tørnede ud for Onsdagsdrengene. Han var alletiders dygtige spiller dengang.

Skulle jeg vælge, hælder jeg dog mere til de yngre specialister som Kàri og ikke mindst "Mad" Matthias Moström.

Mathias sagde ...

Hvad blev der af indlægget om denne Petter Rudi?

Kalle sagde ...

Det røg efter Gabriel-Axelsson- gate og Tøndergade sagens konsekvenser for alvor begyndte at gå op for mig.

Bare fordi man ser Petter Rudi stå og give den gas på maskinerne nede på Joye Burger, så betyder det ikke at man bare lige kan love en transfer.

Havde man været lidt yngre ville man måske have sagt noget i stil med at det var en OM'ER, men nu er man heldigvis blevet for gammel til den slags..