mandag den 29. januar 2007

Grahn-gate

Pyyyh. Lige i hælene på min følte hyldest til Tobias Grahn, da var det som om at korthuset ramlede. For kun få dage efter at jeg i tankerne havde sendt ham sydpå til 'la dolce vida' og afslappet strandbold med Nicki Bille, da kom det frem at han havde afvist Reggina Calcios kontrakt.

Til trods for at det var en anonym kilde fra Fyens Stiftstidende der havde udtalt sig, så spredte nyheden sig hurtigt og skrækscenariet, hvor at han forsvinder uden en transfersum, føltes pludselig uendeligt nærmere.

Det er i første omgang svært at tro, at han har nogen som helst intentioner om at efterlade de mange folk som har kastet studielånspenge i hans retning, uden en tilbagebetalt øre. At han skulle have så lidt format at han bare ville skride fra regningen og selv skumme fløden.

Spørgsmålet er så om han selv ser sådan på det og om hvordan man selv ville reagere i en lignende situation. Med muligheden for skaffe sig mad på bordet i lang tid fremover, da kan det være at det egoistiske ville komme op i mange af os. Trods alt. Ikke at ville være særlig kønt at være vidne til. Forstås.

Nuvel. Det er skrækscenariet jeg pensler ud her. For mon ikke at alt dette er en del af det spil der kører omkring den her slags handler. Og at Tobias Grahn på et tidspunkt inden tirsdag aften har skrevet under med en ny klub, sandsynligvis i Bundesligaen.? Vi får se.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uden at jeg vil påstå at jeg ved noget som helst om Grahns personlige forhandlinger med Reggina, eller andre klubber for den sags skyld, så skal vi ikke glemme at Grahn jo rent faktisk har en fed hyre i OB på i omegnen af 1,5 million om året..og ikke mindst på 25% forsker skat.

Lønningerne I små Italienske Serie A klubber er ikke så fantastisk høje, og da det også er med fuld skat, så kan Grahn næppe regne med den helt stor netto lønforhøjelse ved et skift til en klub som Reggina. Derfor tror jeg da også at et skift til Tysk fodbold virker mere realistisk. Med mindre at Grahn ligefrem er desperat efter at komme til Italien her og nu.
.

Anonym sagde ...

Det handler i bund og grund om, hvorvidt Tobbe tror at han øger sin værdi det næste halve år eller ej. Hvis han ikke gør det kan han lige så godt skifte nu, for der er ikke meget perspektiv i Danmark når hans forskerordning løber ud. Så skal en klub rundt regnet smide 2,5-3 mio/år efter ham for at han får det samme ud af det.

Min frygt er, at Grahns selvfortroende får ham til at tro, at han kan spille endnu bedre og dermed spille sig endnu længere ind i hjerterne på Reggina Calcio mfl. I sidste er det lig med mere pasta på bordet.

Lige nu er jeg bare lykkelig for at OB røg ud af Europa, ellers havde det set sort ud for et vintersalg.

Andreas sagde ...

Nu ser det så ud til, at Grahn igen har vendt motorcyklen mod syd, hvor de endelige forhandlinger med Reggina er skudt i gang. Hans tyske drømme blev ikke omsat til virkelighed, så nu står den nok på italiensk bunddrama.

Jeg er helt overbevist om, at han i morgen aften ikke længere er ejet af århusianske andelshavere. Og det er meget, meget fint. Men Reggina. Det stinker lidt af desperation. Han får det uhyre svært på et nyt bundhold, og det er egentlig synd og skam for the talented Mr. Tobbe.

Kalle sagde ...

Don Tapa og undertegnede fulgte spændt opgøret mellem Cagliari og Reggina, søndag eftermiddag, netop for at se hvad det var for en slags fodbold han skulle ned til.

Vi var mildt sagt undervældede. Tobbe burde kunne gøre en forskel dernede. Og hvis ikke han kan få en ordentlig løn, så må han skaffe sig nogle benefits nede på det lokale Trattoteria.