tirsdag den 16. januar 2007

Hader du ikke bare blogs?

Er der efterhånden noget værre på nettet end blogs? Folk der bare lige har et eller andet at klogt at sige om fodbold uden at gide at lave en ordentlig hjemmeside og alt det der.

Tag nu ham der Brüchmann fra BT, der mener at det hele sejler i AGF - eller Ole Mørk der skriver for Politiken. Mørk skriver, at GF ikke rykker op. Vi har ikke holdet, og vi har i særdeleshed ikke nogen lederskikkelse på midtbanen. Det hjælper os ikke, at vi har købt to forsvarsspillere fra Sverige og Island. Næh, det gør det vel ikke.

Nej, så utroværdige bliver vi aldrig på Vesterbro. Det kan jeg godt love dig for.

4 kommentarer:

Kalle sagde ...

Det er sjovt. Det er som om at alle medier, henvender sig til den første og bedste 'ekspert' for en mening om AGF, hvorefter førnævnte 'ekspert' sætter den samme slidte plade på som den forrige 'ekspert' spillede.

Jeg tror Ole Mørk skrev det her indlæg på 5 minutter. Først kiggede han på stillingen ...."bum-bum-bum, points, målscore". Sidenhen fiskede han i posen med fodboldklicheer, fandt ingen "skadede spillere", "individuelle fejl" eller "sort" og fiskede til sidst "....det må være midtbanegeneralen der mangler frem". Åh gud Ole, det er den evindelige kliche.

Kalle sagde ...

...og med "sort", menes "sort uheld". Forstås.

Tore sagde ...

samt "som landets næststørste by SKAL man have et hold med helt fremme" eller hvordan han ellers formulerede det

Anonym sagde ...

Og netop derfor skal vi alle sammen tage kampen op, ved at blogge om alt det de andre overser. Ligesom højre og venstre fløjen blogger så det nærmest er patetisk at se på (men det virker desværre). Så må vi også kæmpe imod alle dem der vil klubben det onde.