onsdag den 3. januar 2007

Det är så hjältar föds

'Så, ett drygt halvår senare var han tillbaka. Det sades att han tackat nej till Helsingborg och högre lön för att få spela i MFF igen. Det är så hjältar föds. Vet inte om det är sant, bryr mig inte. Bara det att det kan stämma gör att han nu står och knackar på dörren in dit där de stora i MFF:s historia håller till. Och det tog inte heller lång tid för honom att återta sin mittbacksplats i laget. Och som han gjorde det. Olof och Daniel blev snabbt ett gediget mittbackspar, ett av de bästa vi haft på många år'.

Sådan skrev Magnus Johansson om Olof Persson på 'Himmelriket', efter Olof var vendt tilbage fra Tirol og fra en række mindre succesfulde år, hvor han først faldt i niveau hos MFF og senere blev del af en østrigsk konkurssag.

Det är så hjältar föds. Tja, for mig lyder det fint. Den slags kan man godt bruge i ny og næ til at løse de værste problemer. Om 'Olof og Daniel' så kan blive til 'Olof og Thomas' er jo et åbent spørgsmål, som tidligst vil finde sit svar, når vi er godt inde i serien af vinterens testkampe.

1 kommentar:

Kalle sagde ...

Det her lyder fantastisk! Mit håb er, at Olof ikke bare er den forsvarsgeneral vi har ventet på, men samtidigt også vil tilfredsstille det relativt store segment af AGF fans som sukker efter "Blod-Sved-Fight". Den slags ting.

Og at man så ind af bagdøren kan luske en lille krukket assyrer med split vision og drømme om at få bygget hold omkring sig. Han har skadesrekorden til at blive GF'er. Lille Abbe.