fredag den 26. januar 2007

Mr. White


Der er allerede skrevet meget om Jeremiah White, om hans hurtighed, hans ambitioner og ikke mindst hans gravide forlovede. De næste par dage vil vise hvorvidt vi får mere at se til 'the young american'. En spiller som vi forresten allerede for et par uger siden lovede kom til klubben. Den der ler sidst, ler som bekendt bedst. Og Ceres og de andre skribenter herfra har gået og klukket siden onsdag eftemiddag.

Det store spørgsmål er nu om der bliver skrevet kontrakt med Mr. White og hvis dette sker, hvordan vores kommende midtbane så kommer til at blive formet. Hvad betyder det for Nillers chancer for spilletid og er det alt sammen ovre for Svenne Poulsen og hans vidunderlige højreben?

4 kommentarer:

Andreas sagde ...

Som en første kommentar til denne, på flere måder, spændende udvikling på midtbanen, vil jeg vippe med hatten for min gamle fødeby.

Jeg tilegner nemlig denne potentielle signing til Århus (er der nogensinde tidligere nogen, der har tilegnet en potentiel signing til en by?). For selvom det nok egentlig er Brian Steen, klubbens kultur og alt det der, der burde nyde klapsalverne, så fortjener verdens mindste storby efterhånden også sin del af roserne.

For mellem en lang stribe af byer har White tilsyneladende valgt Århus som sin fremtidige base. Her har han lyst til at spille fodbold, at bo, at være kæreste og at spendere tid med at lære sin førstefødte at sige 'Gravballemanden'.

Klubben vil, ifølge mine stadig spæde strategiske overvejelser, i fremtiden vokse stadig mere sammen med byen Århus om et fælles projekt med en fælles identitet. Begge parter kan levere glade ansigter, offensive tanker, sammenhold, udvikling af unge talenter, tryghed og meget, meget fine rammer. Byen har brug for arbejdskraft, klubben har brug for det samme.

Kari og Jeronimus har sagt det, og nu siger jeg det: AGF og Århus er fremtiden.

Anonym sagde ...

"Det store spørgsmål er nu om der bliver skrevet kontrakt med Mr. White"
-------------

Nu ved jeg ikke om du har tænkt dig at fejere Mr. Whites kontrakt med en Royal Export eller måske en Budweiser ?... men under alle omstændigheder kan du roligt finde en oplukker frem nu. ;)

cheers,

Ceres

Anonym sagde ...

Paa trods af det legendariske og vidunderlige hoejreben, saa ja, det er ovre for Svenne P, der tydeligvis har sagt "adjoes" til at beskaeftige sig yderligere med fodbold-faenomenet "at tackle" !!
Mage til alibi-spiller skal man lede efter Christer George for at finde ... hehe

Det er nye tider Svenne , saa spaend hjelmen og kom ind i kampen ...!

Anonym sagde ...

Hilsen mig