lørdag den 20. januar 2007

Tobbe til Italien?

Ifølge Stiften skulle den være god nok. Det er ikke mange penge han kommer til at indbringe, men det luner trods alt hos undertegnede at der bliver handlet i kulissen.

Spørgsmålet er så hvor han havner....måske en tur til Livorno?



5 kommentarer:

Mathias sagde ...

Forhandlingerne skulle endda være særdeles fremskredne, har jeg fået en mail om fra en mand, der ved lidt om den slags.

Anonym sagde ...

Problemet omkring Grahn er vel at OB i princippet kan holde fast ved deres forkøbsret og nægte AGF et salg af Grahn. Det vil dog næppe være et klogt træk da Grahn så næppe vil være til meget gavn for OB i resten af lejeperioden og det vil naturligvis også ødelægge muligheden for enhver form for samarbejde og lejeaftaler mellem AGF og OB i fremtiden.

Måske et salg af Grahn vil åbne op for at den Amerikanske højre wing/angriber kommer til klubben (som jeg nu godt kan afsløre ikke er Robbie Rogers).
.

Mathias sagde ...

Ja, så er vi tilbage ved de (tror jeg) noget indviklede teknikaliteter omkring Tobbes anpartskontrakt og det efterfølgende lejemål. Er det ikke noget med, at vi bliver klogere, når/hvis handlen kommer på plads.

Jeg har også MEGET svært ved at forestille mig, at OB vil holde på ham. Der er sgu ikke nok Palermo over den fynske hovedstad til Tobbes charmeur-stil.

Og Ceres: Er det ikke her - på vores vidunderlige site - at du skal øse lidt mere ud af din viden om dette amerikanske vidunderbarn? Noget indkøb bliver det jo nok ikke til efter nyheden om, at 'Pimpong ++' kommer til klubben som udviklingsspiller.

Mathias sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

@Mathias

"Alt godt kommer til den som venter"

Så hvis du bare har en lille smule mer' tålmodighed så ... ;)